NO BIMARI

از پیشگیری تا درمان بیماری ها

آنچه که زنان درباره فواید پسته نمی‌دانند

<-PostAuthor->
NO BIMARI از پیشگیری تا درمان بیماری ها

آنچه که زنان درباره فواید پسته نمی‌دانند

پسته نه تنها یک مغز خوشمزه است، بلکه فواید زیادی برای بدن نیز دارد. همانطور که می‌دانید این آجیل‌ها می‌توانند نشاط و تحرک ایجاد کنند. فناوری پردازش محصول به معنای استفاده از هیچ ماده خارجی نیست در پسته هرگز انجام نمی‌شود، به این معنی که پسته را می‌توان محصولات سازگار با محیط زیست، طبیعی و حتی دارویی نامید.

آجیل درخت پسته دارای یک ترکیب خاص با منشاء گیاهی است که به آن تانن گفته می‌شود. این ماده برای التیام سوختگی، زخم و تسکین التهاب است. علاوه بر این، این ماده قادر است فلزات سنگین، آلکالوئید‌ها و گلیکوزید‌ها را در صورت مسمومیت رسوب دهد.

به دلایل زیر پسته برای زنان مفید باشد: کاهش وزن؛ بهبود وضعیت پوست؛ کمک در دوران بارداری.

لاغری: برخلاف بادام، گردو و فندق، پسته مغذی و چرب‌تر است. در ۳۰ هسته پسته، فقط ۱۰۰ کالری وجود دارد.

فواید پسته

۱- پسته در مقایسه با دیگر آجیل ها، مقدار کمی کالری دارد. بدون کلسترول می باشد و دارای مقدار کمی چربی اشباع می باشد. چربی یک منبع انرژی می باشد و کمک به جذب ویتامین های A, E, D و K می کند. پس پسته از آن جایی که دارای چربی می باشد، این امر مهم را نیز انجام می دهد.

۲- یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی می باشد.

۳- پسته از آنجایی که دارای مقدار زیادی چربی غیراشباع و پروتئین می باشد، لذا نباید بیشتر از ۱۸ گرم در هفته مصرف شود.

۴- پسته دارای مقدار زیادی فیبر می باشد. فیبر به هضم مواد غذایی کمک می کند، کلسترول و قند خون را تنظیم می کند.

۵- پسته در بین گروه آجیل ها، یکی از بهترین منابع پتاسیم می باشد. پتاسیم ۱ عدد پسته برابر پتاسیم ۱ عدد پرتقال است. مقدار پتاسیم در ۲ عدد پسته بیشتر از ۱ عدد موز می باشد. پتاسیم موجود در پسته، به تعادل مایعات بدن کمک می کند، ضربان قلب را تنظیم می کند و برای کاهش فشار خون نیز بسیار مفید می باشد.

۶- همچنین دارای فسفر می باشد و در ساخت استخوان ها و دندان ها شرکت می کند، جلوی خستگی و ضعف را می گیرد و برای تقویت عضلات بدن مفید می باشد.

۷- پسته، مقداری منیزیم نیز دارد که منیزیم یکی از مهم ترین عناصر معدنی برای تبدیل غذا به انرژی می باشد، ضربان قلب را تنظیم می کند واز گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.

۸- آهن در پسته، برای سرگیجه، خستگی، رنگ پریدگی و کم خونی مفید است.

۹- روی برای تقویت پوست، مو و ناخن بسیار مهم است.

۱۰- پسته دارای ویتامین های B۶ ، B۱ و E می باشد. ویتامین B۶ کمک به سوخت و ساز پروتئین می کند و در جذب مواد غذایی نیز نقش دارد. ویتامین B۱ باعث افزایش انرژی، تقویت سلول های عصبی و متعادل کردن اشتها می شود.

۱۱- در بین آجیل ها، پسته دارای بیشترین آنتی اکسیدان می باشد. همان طورکه می دانید ویتامین E جزو گروه آنتی اکسیدان ها می باشد و تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت چشم و جلوگیری از خستگی و استرس و نیز جلوگیری از تخریب سلول ها را بر عهده دارد.

۱۲- پسته نیز مانند دیگر دانه ها، از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. به خاطر وجود چربی های غیر اشباع، می تواند مقدار کلسترول خون را پایین بیاورد.

۱۳- پسته باعث عملکرد درست مغز می شود و شخص را آرام می کند.

۱۴- این آجیل می تواند جلوی پیشرفت بیماری های مزمن از قبیل سرطان را بگیرد.

۱۵- مطالعات نشان داده است؛ پسته می تواند مقدار کلسترول خوب خون(HDL) را بالا ببرد و درعین حال مقدارکلسترول بد خون(LDL ) و تری گلیسیرید را پایین بیاورد.

۱۶- پودر پسته، درمان کننده دندان درد می باشد.

۱۷- پسته تغییری در فشار خون و افزایش وزن انجام نمی دهد. اما به خاطر کاری بالایی که دارد، به عنوان یک میان وعده پرکالری شمرده می شود و نباید زیاد مصرف شود.

برای کاهش نمک و چربی در رژیم غذایی، باید از خوردن پسته بو داده و شور خودداری کنید.

لازم به ذکر است که، ۲۸ گرم پسته، بیشتر از ۱۰ درصد نیاز بدن به فیبر غذایی، ویتامینB۶، ویتامین B۱، منیزیم و فسفر را تامین می کند.

منبع: asriran


تاريخ : دوشنبه 27 مرداد 1399 | 12:59 | نویسنده : ser |



.: Weblog Themes By SlideTheme :.